Селска приказка

Заповядайте в
туристически комплекс Селска Приказка - гр. Хисаря


Комплекс

     Гарантираме Ви, че ще останете изключително доволни от съчетанието на рядко срещаната хармония между меките слънчеви лъчи, прохладния въздух донесен от Средна гора и царящото спокойствие в комплекса.

     Комплексът е разположен в покрайнините на гр. Хисаря, град с хилядолетна история и богато културно наследство.

     Зелената трева, кристално чистият басейн и барбекюто са заобиколени от две уютни къщички, в които елегантно са поместени пет двойни стаи с общ капацитет от 11 легла. Всяка от тях разполага със самостоятелен санитарен възел, климатик и цифрова телевизия.

     Разполагаме със собствен паркинг за големи и малки автомобили и детски кът за децата на посетителите.

Удобства и уют

     Завършен вид на приказният и уединен двор дава нашата Приемна. В нея на гостите ни ще предложим удобства за веселба и забавление.
 

     Комплексът предлага басейн и шезлонги. При нас квалифициран рехабилитатор ще се погрижи за Вашето здраве със лечебен масаж.

     За Ваше удобство комплексът предлага безплатно безжичен Интернет (Wi-Fi).


Екскурзии и забавления

     В близост до „Селска Приказка” има добре обработена мото писта, както и множество планински забележителности в Средна гора.  Близо до комплекса има няколко микро язовира. А по желание от Ваша страна ще организираме групово посещение на Тракийски Култов Компекс в с. Старосел, намиращ се само на 20 километра от гр. Хисаря.

Име:  
Телефон:
Email:    
Тема:  
Запитване:  
Изпрати Изчисти